Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

Archívum január, 2013

IRÁNY A MESTERKÉPZÉS!

NYÍLT NAP ÉS FÓRUM
az Eszterházy Károly Főiskolán

 

Oklevélátadó ünnepség 2013. február 8-án

 

Az Eszterházy esete a Tóth családdal

Globalizált világunkat széttartó emberi sorsok, elszakadó kapcsolatok és sokszor a káosz is jellemzi. Mi hozhat összetartást és kohéziót ebbe a káoszba? Az alábbi történet alapján, például az Eszterházy Károly Főiskola…

Tenk község 30 km-re fekszik Egertől, itt határozta el 2006-ban Tóth Klaudia, hogy érettségi után az EKF földrajz szakán akar továbbtanulni. 2009-ben sikeres védés után térség- és településfejlesztő geográfus diplomát szerzett, amivel falujának önkormányzatánál szakügyintézőként elhelyezkedett.

Szurdokvölgy jéggel!

Egy kilenc főből álló kis csapat téli túrát tett a Domoszló közelében húzódó Tarjánka-patak szurdokvölgyében Dr. Dávid Árpád vezetésével. Évek óta januári programja ez a földrajzosoknak és a hozzájuk csatlakozó érdeklődőknek. Megfelelően hideg időjárás esetén megyünk, hogy tanulmányozzuk, megcsodáljuk a szurdok jeges világának formáit, valamint megfigyeljük a környék állatainak hóban hagyott nyomait.

IRÁNY A MESTERKÉPZÉS!

NYÍLT NAP ÉS FÓRUM az Eszterházy Károly Főiskolán

http://www.ektf.hu/ujweb/kepek.php?nid=3643&ref=ektf.hu 

Végzős alapképzésben tanuló hallgatók, bármely főiskolai vagy egyetemi szintű diplomával rendelkező továbbtanulni vágyó illetve minden érdeklődő számára nyílt napot és fórumot szervezünk az EKF mesterképzéseiről, a jelentkezés és a belépés feltételeiről.

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics