Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

nEtSZKÖZKÉSZLET Konferencia Felhívás

Tisztelt Kollégák!

 

Ezúton szeretnénk Önöket meghívni a Lifewide Learning Hall-ba (LL-Hall: Élethosszig Tartó Tanulás Háza), melyben a tanári munkájukat segítő elektronikus eszközkészletekkel (nEtSZKÖZKÉSZLET-ekkel) ismerkedhetnek meg. 

A nEtSZKÖZKÉSZLET egy multimédiás, interneten elérhető alkalmazás, melynek ingyenes hozzáférésével a tanár egy virtuális dolgozószobába jut, melyben a felkészüléshez és a tanórai munkához szükséges eszközökhöz férhet hozzá (óratervezetek, tantervek, adatbázisok, elektronikus szakmai játékok, szakcikkek, motivációként felhasználható videoklippek, feladatlapok stb.).

A többszörös díjnyertes FÖLDRAJZ nEtSZKÖZKÉSZLET ( HYPERLINK "http://netszkozkeszlet.ektf.hu" http://netszkozkeszlet.ektf.hu) mintájára készültek el a biológia, fizika, informatika, kémia, környezettudomány, matematika, testnevelés tantárgyakhoz az elektronikus eszközkészletek, melyek reményeink szerint komoly segítséget nyújtanak a szaktanároknak.

2008. szeptember 26-án, a Kutatók Éjszakája rendezvény alkalmával kerül megrendezésre az I. nEtSZKÖZKÉSZET Konferencia, melyen az alkotók bemutatják az egyes szaktantárgyakhoz kapcsolódó nEtSZKÖZKÉSZLET-ek felépítését, szerkezetét, használatát, alkalmazhatóságát. 

A konferencia helye az egri Eszterházy Károly Főiskola, C épületének 124-es előadója. Időpontja 2008. szeptember 26. 9.00-13.00.

Részvételi szándékát (esetleges szállásigényét) a netszk [kukac] ektf [dot] hu email címen jelezheti.

A konferencián való részvétel ingyenes.

 

Üdvözlettel,

Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona
Főiskolai docens
EKF Földrajz Tanszék

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics