Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

Archívum február, 2008

Kedves Végzős középiskolás diákok!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy 2008. szeptemberétől elindul intézetünkben a web-programozó felsőfokú szakképzés. Ez egy 2 éves képzés, amely ingyenes mindenkinek, aki
  • Államilag támogatott (Á) képzési formára kell jelentkezni a feb. 15-ig leadandó jelentkezési lapon. Pl. nappali képzés esetén ezt kell írni a jelentkezési lap 6. pontjába:

Evosoft gyakornoki program

Gondolkodtál már azon, hogy az egyetem mellett új kihívások után nézz? Szeretnéd a szakmai tudásod egy világszínvonalú szoftver fejlesztői cég segítségével még tovább kamatoztatni? Amennyiben mindkét kérdésre a válaszod igen, az evosoft Téged keres!

Ez úton szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy az evosoft Hungary Kft. gyakornoki lehetőséget ajánl tehetséges programozóknak. Akik ez által, a programba felvételt nyerve, szakmai karrierjük első lépéseit egy jól felkészült, profi csapat pártfogása mellett tehetik meg. Mindezek mellett természetesen reméljük, hogy a szimpátia kölcsönös lesz, és úgy döntesz majd a későbbiekben, hogy velünk folytatod a továbbiakban is.

Ingyenes DB2 vizsgalehetőség

2008. február 1-jétől az IBM ingyenes DB2 vizsgázási lehetőséget (DB2 9 Fundamentals Certification Exam 730) biztosít a felsőoktatási intézmények oktatóinak és hallgatóinak a DB2 Elite for Academics kezdeményezés keretében. A vizsgára azok az oktatók és hallgatók jelentkezhetnek, akik az IBM Academic Initiative programjában regisztráltak.

ORACLE szeminárium sorozat

Az Oracle Hungary Kft., a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus Hallgatók Egyesülete, a Simonyi Károly Szakkollégium, valamint a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszék közreműködésével ingyenes szemináriumsorozatot szervez szakirányú érdeklődéssel rendelkező hallgatók számára. A szemináriumokat az Oracle University elismert oktatói tartják február 21.-től kezdődően, hetente 18:00-tól másfél órás időtartamban, a BME I épület IB025-os termében. A vidéki intézmények regisztrált hallgatói webszeminárium keretében követhetik az előadásokat.

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics