Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

Evosoft gyakornoki program

Gondolkodtál már azon, hogy az egyetem mellett új kihívások után nézz? Szeretnéd a szakmai tudásod egy világszínvonalú szoftver fejlesztői cég segítségével még tovább kamatoztatni? Amennyiben mindkét kérdésre a válaszod igen, az evosoft Téged keres!

Ez úton szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy az evosoft Hungary Kft. gyakornoki lehetőséget ajánl tehetséges programozóknak. Akik ez által, a programba felvételt nyerve, szakmai karrierjük első lépéseit egy jól felkészült, profi csapat pártfogása mellett tehetik meg. Mindezek mellett természetesen reméljük, hogy a szimpátia kölcsönös lesz, és úgy döntesz majd a későbbiekben, hogy velünk folytatod a továbbiakban is.

Ha a következő pontokban magadra ismersz, akkor Te vagy az ideális jelölt:

·         Még egyetemre jársz, és végzős vagy, illetve várhatóan 1-1,5 éven belül diplomázol.

·         Ismered a C# programozási nyelv és a .NET keretrendszer fortélyait. Azonban Java és C++ tapasztalatokkal is nagyon szívesen látunk.

·         Előnyt jelent, ha alap szinten beszéled az angol vagy a német nyelvek egyikét, vagy akár mindkettőt. Ez szerintem nem jár együtt feltétlenül a papír meglétével.

Amit Mi ajánlunk a munkádért:

·         Kiváló szakmai fejlődési lehetőség egy nagyon összetartó, profi és igazán segítőkész csapatban, akikkel fokozatosan tanulhatsz bele a mindennapi munkádba.

·         Változatos és igazi szakmai kihívást jelentő feladatok.

·         Sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink támogatásával készítheted el diplomamunkádat. Sőt, cégünk kiváló nemzeteközi kapcsolatainak köszönhetően lehetőséget tudunk biztosítani, hogy a diplomamunkádat németországi partnerünknél, az Ő támogatásuk mellett írhasd meg.

·         Kiemelkedő gyakornoki órabér.

·         Minden nap délután 1 órakor süti osztás. J

Ha szimpatikusak vagyunk neked, és szívesen lennél gyakornok a budapesti vagy a miskolci irodánkban, vagy esetleg még előtte kérdéseid lennének, akkor nyugodtan keress meg engem, a következő e-mail címen: gabor [dot] orosz [kukac] evosoft [dot] com

Amennyiben rögtön jelentkezni is szeretnél, ne felejtsd el elküldeni nekem a magyar nyelvű szakmai önéletrajzodat és kérlek azt is írd meg, hogy heti szinten hány órát tudnál nálunk dolgozni.

Üdvözlettel,

 Orosz Gábor
evosoft Hungary Kft.

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics