2010. szeptember 21-én Belgrádban került megrendezésre a Speciális módszerek az élelmiszer-biztonság és –minőség területén (Specific methods for food safety and quality) elnevezésű konferencia a Vinča Nukleáris Kutatóintézet és a Szerb Fizikai Kémikusok Egyesülete szervezésében. Főiskolánk képviseletében Dr. Bóka Beáta, Szalontai Helga és Csiffáry Gábor, az EGERFOOD Regionális Tudásközpont munkatársai három szóbeli előadás formájában mutatták be a rendezvényen a bioszenzor fejlesztő laboratórium munkájának eredményeit a biogén amin-specifikus bioszenzorokról, a kvarkristály-mikromérleg technikáról, illetőleg a peszticidek egyedi vizsgálati lehetőségeiről.
KarBiológiai IntézetÉlelmiszertudományi IntézetFöldrajz és Környezettudományi IntézetMatematikai és Informatikai IntézetSporttudományi Intézet |
Egri kutatók szóbeli előadási a belgrádi bioszenzor-workshopon
2010, október 5 - 14:18 - ttktitkar
|
Belépés![]() |