2010. szeptember 21-én Belgrádban került megrendezésre a Speciális módszerek az élelmiszer-biztonság és –minőség területén (Specific methods for food safety and quality) elnevezésű konferencia a Vinča Nukleáris Kutatóintézet és a Szerb Fizikai Kémikusok Egyesülete szervezésében. Főiskolánk képviseletében Dr. Bóka Beáta, Szalontai Helga és Csiffáry Gábor, az EGERFOOD Regionális Tudásközpont munkatársai három szóbeli előadás formájában mutatták be a rendezvényen a bioszenzor fejlesztő laboratórium munkájának eredményeit a biogén amin-specifikus bioszenzorokról, a kvarkristály-mikromérleg technikáról, illetőleg a peszticidek egyedi vizsgálati lehetőségeiről.
FacultyInstitute of BiologyInstitute of Food SciencesInstitute of Geography and Environmental StudiesInstitute of Mathematics and InformaticsInstitute of Sports Science |
Egri kutatók szóbeli előadási a belgrádi bioszenzor-workshopon
2010, October 5 - 14:18 — ttktitkar
|
User login![]() |