Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

Sportos elismerés az EKF-nek és sportban kiváló hallgatóinak


A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) közösen köszöntötte a 2013-as esztendő legjobb egyetemi sportolóit november 28-án az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Az év egyetemi sportolója díjban részesültek a Kazanyi Universiadéról hazatért érmes sportolók, köztük az egri főiskola válogatott sportolói, így az aranyérmes férfi vízilabda csapat egri főiskolán tanuló tagjai (Bisztritsányi Dávid, Chilkó Márton, Kovács Gábor, Mezei Tamás), illetve az ezüstérmes női vízilabda csapat EKF-es játékosai (Gangl Edina, Somhegyi Noémi, Zajácz Hanna). A sportolók a kitüntetéseket dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkártól vehették át.


 Az idei évben is díjazták a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság pontversenyében élen végzett felsőoktatási intézményeket. Különdíjban részesült az ezer nappali tagozatos hallgatóra jutóan legtöbb pontot gyűjtött intézmény, az Eszterházy Károly Főiskola. A díszes serleget főiskolánk rektora, Dr. Liptai Kálmán vette át.


Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics