Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

Mika János előadása a szakolcai konferencián

A Szlovák- és a Cseh Biometeorológiai Társaságok 14 ország részvételével nemzetközi konferenciát rendeztek, amelyen a Földrajz Tanszék egyetemi tanára plenáris előadást tartott.

Jezsuita templom Szakolcán/Skalica-ban

A Skalica néven Szlovákia csehországi határán fekvő városban kétnapos konferenciát tartottak Environmental changes and adaptation strategies címmel. A képen is látható Jezsuita templomban rendezett plenáris előadások egyikében Dr. Mika János és Rázsi András tudományos segédmunkatárs mellett a krakkói Jagelló Egyetem projekt-partnerei Agnieszka Wypich voltak társszerzők, az Objective weather classification for environmental applications című előadásban.

Mika János egy szekció-előadást is bemutatott Spatial patterns of global radiation variations and trends over Europe címmel, amelynek szerzőtársai Bartók Blanka és Imecs Zoltán a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem oktatói, valamint a Debreceni Egyetemről Tar Károly. A változatos tartalmú, 55 angol nyelvű közleményt tartalmazó CD-ROM anyaga kívánságra átvehető a Tanszéken.

A hírt küldte:
Dr. Patkós Csaba
Földrajz Tanszék

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics