Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

ÁLTALÁNOS TESTNEVELÉS TELJESÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGEI

NBT_TE974A0 Kötelező testnevelés I. Ai 0 1-6
NBT_TE975A0 Kötelező testnevelés II. Ai     0 1-6

A tanulmányi tájékoztatóban megtalálható információkat az alábbiakkal egészítjük ki, amit az általános testnevelésre való jelentkezésnél a TTK-n alapszakos hallgatóknak figyelembe kell venni.

Teljesítési lehetőségek:

  1. Túrán való részvétel. A Sporttudományi Intézet oktatója által vezetett egynapos túrákon lehet részt venni, félévente 3 alkalommal. A túrákat pénteki vagy szombati napokon tartjuk, a pontos időpontokról az TTK-honlapról és Neptun-üzenetből lehet tájékozódni. (Önköltséges)
  2. Rendszeres úszás. A Bitskey Aladár Uszodában. Az Intézet oktatója tájékoztatja a hallgatókat neptun üzenetben, mely időpontokban tudnak menni úszni. Érdeklődni: biromelinda [kukac] ektf [dot] hu
  3. Kondícionáló terem használat a főiskola Almagyardombi Kollégiumának alagsorában működő Fitneszcentrumban. Az edzőtermi bérletben a rendszeres részvételt az edzőterem dolgozója igazolja. (Önköltséges)
  4. Fallabdázás: Az Invest Sportcentrumban működő pályák használatát a bérlettel lehet igazolni. (Önköltséges)
  5. Teniszezés: Az Invest Sportcentrumban működő pályák használatát a bérlettel lehet igazolni. (Önköltséges)
  6. Mix röplabdázás a főiskola sportcsarnokában, minden oktatási héten csütörtökön 15.30-17.00 tanórában (Ingyenes)
  7. Kosárlabdázás nőknek a főiskola sportcsarnokában, minden oktatási héten csütörtökön 15.30-17.00 tanórában (Ingyenes)
  8. Kosárlabdázás férfiaknak a főiskola sportcsarnokában, minden oktatási héten csütörtökön 15.30-17.00 tanórában (Ingyenes)
  9. Gyógytestnevelés a Sporttudományi Intézet tánctermében, minden oktatási héten csütörtökön 15.30-17.00 tanórában (Ingyenes)
  10. Aerobic foglalkozás testnevelés szakos hallgatók vezetésével, a Sporttudományi Intézet táncteremben. Az Intézet oktatója tájékoztatja a hallgatókat neptun üzenetben, mely időpontokban lesznek az órák. Érdeklődni: plachy [dot] judit [kukac] ektf [dot] hu (Ingyenes) (Patai Réka tartja, szerda 18.00-19.00).
  11. Kispályás labdarúgás férfiaknak, a főiskola műfüves pályáján, minden oktatási héten csütörtökön 15.30-17.00 tanórában. (Ingyenes).
  12. Beszámítás versenyszerű sportolásért, aki külső sportegyesületnél játszik a sportegyesületétől félév végen igazolást (egyesületi pecséttel ellátva) kell hoznia róla!

KÖTELEZŐ TESTNEVELÉS TELJESÍTÉSÉNEK FELTÉTELEI

    Azok a hallgatók, akik igazolt sportolók és így akarják teljesíteni a félévet, legkésőbb 2013. december 13-ig írásos igazolást hozzanak az egyesületüktől. Ebben legyen leírva, hogy az egyesület sportolója és edzője vagy az egyesület elnökének aláírása szerepeljen rajta - csakis Egyesületi bélyegzővel ellátva hiteles !!!!
  • Azon hallgatók, akik konditermi foglalkozást vettek fel, legalább 3 hónapnyi bérlettel kötelesek rendelkezni.
  • Azon hallgatók, akik fallabdát vagy teniszt vettek fel, legalább 10 alkalmat kell leigazolniuk.
  • A maximális hiányzás 4 óra lehet, ebbe beletartoznak az orvosi igazolással igazolt órák is.
  • A konditermi, fallabdás, teniszes bérleteket a hallgató köteles 2013. december 13-ig leadni a kijelölt oktatónak. Ezután beérkezett bérleteket nem veszünk figyelembe !!!!
  • Azok a hallgatók, akik a természetjárás/túrázás lehetőségét választották kötelesek legalább 3 meghirdetett túrán részt venni!

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics