Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

VÉGZŐS HALLGATÓK FIGYELMÉBE!


 

Vizsgaidőszak a végzős hallgatóknak: április 29-től május 31-ig. Azoknak a felsőfokú szakképzésben tanuló hallgatóknak, akik május 13-án (moduláris képzésben) írásbeli szakmai vizsgát tesznek, a vizsgaidőszak utolsó napja május 8.

Vizsgára jelentkezés a Neptunban nappali tagozaton április 18-án 10 órától, levelező, távoktatás tagozaton április 19-én 10 órától. Vizsgára csak akkor jelentkezhet a hallgató, ha a főiskola felé fennálló valamennyi tartozását (költségtérítés, kollégiumi díj - áprilisig -, igazgatási díj, stb.) rendezte!

Záróvizsga-időszak: június 10-15. A záróvizsgák pontos időpontjait és helyszíneit a dékáni hivatalok és a szaktanszékek május közepén a neptun rendszerben teszik közzé. Felsőfokú szakképzések szakmai vizsga időpontjait és helyszíneit a kari hirdetőkön és a weboldalakon tekinthetik meg.

Oklevélátadó ünnepség várható ideje 2013. június 28-29. Az ünnepség pontos időbeosztásáról és helyszínéről a későbbiekben nyújtunk tájékoztatást.

Oklevelét az a hallgató veheti át az ünnepségen, aki a vizsgaszabályzatban meghatározott nyelvvizsga bizonyítványát legkésőbb június 15-ig a dékáni hivatalban bemutatja.

Az oklevél kiállításhoz minden hallgató mintalapot köteles kitölteni, melyet május 31-ig kell leadni a dékáni hivatalokban.

 

Eger, 2013. április 8.

                                                                                 

Varga Csilla sk.

igazgató

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics