Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

ALSÓBB ÉVES HALLGATÓK FIGYELMÉBE!


 

A 2012/13-as tanév tavaszi félévi vizsgaidőszaka az alsóbb éves hallgatóknak május 18-tól június 21-ig tart.

Vizsgára jelentkezés a Neptunban:

Nappali tagozaton 2013. május 2-án 09:30 órától.

Levelező, távoktatás tagozaton 2013. május 3-án 09:30 órától.

Vizsgára csak akkor jelentkezhet a hallgató, ha a főiskola felé fennálló valamennyi tartozását (költségtérítés, kollégiumi díj - áprilisig -, igazgatási-, szolgáltatási díj) rendezte!

Felhívom az elsőéves hallgatóink figyelmét, hogy a TVSZ 4 §. (8) bekezdés j) pontja értelmében megszűnik a hallgató jogviszonya a második félév vizsgaidőszakának utolsó napján, ha a tanulmányok megkezdését követő első két félévben nem teljesít legalább 15 kreditet.

Tájékoztatom a 2007 szeptemberében vagy azt követően tanulmányaikat államilag támogatott képzésben megkezdett hallgatóinkat, hogy a főiskola térítési és juttatási szabályzata (25. §. (1) bek.) értelmében: amennyiben „az utolsó két olyan félévben, amelyben a hallgatói jogviszonya nem szünetelt, nem szerezte meg legalább az ajánlott tantervben előírt kreditmennyiség ötven százalékát, tanulmányait a következő tanévben csak költségtérítéses formában folytathatja.”

Továbbá tájékoztatom a szakirány/50 kredites modul választás előtt álló hallgatókat, hogy a szakirány/modul választási időszak 2013. május 2-től május 31-ig tart. A meghirdetett szakirányokról, modulokról később adunk tájékoztatást.

Azok a BA/BSc és MA/MSc képzésben résztvevő hallgatók, akik 2014 júniusában kívánnak záróvizsgát tenni, 2013. június 1-jéig szakdolgozati témát kötelesek választani.

Felsőfokú szakképzésben és a szakirányú továbbképzésben a záródolgozat illetve szakdolgozat címének bejelentési határideje: 2013. október 1.

A szakdolgozati témabejelentő nyomtatható a weboldalról a Formanyomtatványok menüpontból, vagy beszerezhető a dékáni hivatalokban.

 

Eger, 2013. április 15.

Varga Csilla sk.

igazgató

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics