Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

Az Egerfood Regionális Tudásközpont Szakmai Szaktanácsadási Központ pályázat egyik nyertese

2011. december 14-én a Vidékfejlesztési Minisztérium által szervezett első „Vidékfejlesztési napon”, a Vajdahunyad várában ünnepélyesen kihirdették az Élelmiszertudományi Szakmai Szaktanácsadási Központ cím nyerteseit. Összesen 14 pályázó, köztük egyetemek,  2 főiskola, kutatóközpontok és nonprofit társaságok kapták meg az elismerést.

Az EGEROOD RET részéről Murányi Zoltán vett rész a rendezvényen és vette át az elismerő oklevelet az átadó V. Németh Zsolt államtitkártól, Búsi Lajos helyettes államtitkártól és Jávor Andrástól, az egy hete megalakult Országos Szaktanácsadási Bizottság elnökétől.

A Szakmai Szaktanácsadási Központok olyan országos hatáskörű, az élelmiszertudományok területén jelentős jártasságot szerzett intézmények/intézetek, amelyek speciális szakterületen folyamatosan végeznek magas színvonalú tudástranszfert, illetve innovációs és szaktanácsadási szolgáltatási tevékenységeket, valamint rendszeresen szerveznek szakmai fórumokat élelmiszertudományi szakembereknek, tanácsadóknak és akkreditált szaktanácsadó szervezeteknek.

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics