Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

Dr. Dávid Árpád előadása az Azori-szigetekről

DA_Azori.JPG

Közel félszáz érdeklődő tisztelete meg jelenlétével a Földrajz Tanszék, a Magyar Földrajzi Társaság Eger-Bükkvidéki Osztálya és az AGRIA GEOGRÁFIA Közhasznú Alapítvány november 8-ai rendezvényét.

Dr. Dávid Árpád, a tanszék főiskolai docense, az osztály elnöke Kilenc kicsi portugállal az Atlanti-hátságon” című előadásának első felében az idén szeptemberben, az Azori-szigetek egyikén, Faial-on megrendezett 7th International Bioerosion Workshop legfontosabb tudományos eredményeit ismertette. Előadásának második, ismeretterjesztő része a Portugáliához tartozó, kilenc tagból álló szigetcsoport természeti és antropogén eredetű értékeivel, valamint kulináris világával ismertette meg a hallgatóságot.

 

Ezúton is szíves figyelmükbe ajánljuk következő rendezvényünket, Zelei Zoltán „Az ismeretlen ismerős (Lapugy, az elfeledett miocén lelőhely)” című előadását, melynek időpontja: 2011. november 23. (szerda) 17.30 óra, helyszíne: EKF Földrajz Tanszék, D épület 231-es előadó.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Dr. Tóth Antal

főiskolai docens - EKF Földrajz Tanszék

titkár - Magyar Földrajzi Társaság Eger-Bükkvidéki Osztály

 

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics