Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

A Kepes György Szakkollégium felvételt hirdet

 

A Szakkollégiumban a diákok öntevékeny módon olyan programokat szerveznek, melyek a szakmai és az általános értelmiségi életre készítik fel őket (önismereti, kommunikációs, konfliktuskezelő tréningek, közéleti vitakurzusok, szakmai előadások jeles tudósokkal, értelmiségiekkel, kapcsolatelvétel más intézmények kutatóival, közösségépítő tevékenységek, kulturális programokon való részvétel, stb.).

A felvétel feltételei: szakátlag feletti tanulmányi átlag, színvonalas szakmai munkaterv. A jövőbeni együttlakás miatt a jelöltnek részt kell vennie egy személyes elbeszélgetésen a tagokkal, illetve ki kell töltenie egy motivációs tesztet is. A korábbi TDK- vagy más jelentősebb szakmai tevékenység előnyt jelent.

A Választmány határozata szerint tanári ajánlás is szükséges a felvételhez, amely garanciát jelent arra, hogy a hallgatók szoros kapcsolatot tartanak tanszéki kutató műhelyekkel. Erre azért van szükség, mert a jövőben - az átfogó intézményi tehetséggondozó program alapján - a szakkollégiumi tagok szakmai fejlődését a tanszéki TDK-körökben végzett tevékenységük biztosítja.

A Szakkollégiumban a munka három tagozatban folyik, melyek leképezik a főiskola karait és szakjait. Így minden hallgató megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő műhelyt. A tagozatok: Természet- és Környezettudományi Tagozat, Nevelés- és Társadalomtudományi Tagozat, Művészeti és Kultúratudományi Tagozat.

További részletek a www.szakkoli.ektf.hu oldalon"

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics