Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

8 szakmai prezentáció és szekcióvezetői feladatok ellátása törökországi élelmiszertudományi világkonferencián

 

  2010. november 1-6. között Antályában, Törökországban rendezték az első Nemzetközi Élelmiszertechnológiai kongresszust. A rendezvényen tizenhat szekcióban folyt a munka és csaknem 750 poszter került bemutatásra. Több mint negyven ország tudósai vettek részt a konferencián.

  A magyar delegáció tagjai négy intézményből (OÉTI, Budapesti Corvinus Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, EKF) érkeztek, az EGERFOOD RET munkatársai Dr. Kiss Attila, Virág Diána, Dr. Murányi Zoltán és Dr. Forgó Péter nyolc posztert mutattak be a Funkcionális élelmiszerek, az Élelmiszerkémia és – biokémia, valamint az Élelmiszer adalékanyagok szekcióban.

  A legnagyobb érdeklődést kiváltó, 350 résztvevő jelenlétével lezajlott, „Funkcionális és tradicionális élelmiszerek, táplálkozás és egészség” című nyitószekció elnöki feladatainak ellátására Dr. Kiss Attila kapott felkérést.

 

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics