Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

Lakossági elektronikai és gumi hulladékgyűjtést szervezünk!

Rossz, használaton kívüli, bontatlan szerkezetű elektronikai hulladékait (rádió, televízió, lemezjátszó, vasaló, számítógép, elektromos konyhai berendezések, barkácsgépek, villanybojler, mobiltelefon stb.) és használt gumiabroncsait térítésmentesen átadhatja

az Életfa Környezetvédő Szövetségnél (3300 Eger, Bajcsy-Zs. u. 9.), a Városgondozás Kft. lerakóhelyén (3300 Eger, Homok u. 26.), valamint az Eszterházy Károly Főiskola „D” épületénél (Leányka u. 6., porta) 

2010. október 28 - 29.8 órától – 16 óráig. 

Az elektronikai hulladékok szakszerű elhelyezéséről, az Életfa Környezetvédő Szövetség és a Nagyrédei Környezetvédők és Hagyományőrzők Egyesülete gondoskodik. Kérjük, minél többen használják ki a lehetőséget! 

NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI: szárazelemet, továbbá olyan háztartási eszközöket, amelyek szétszerelt (kibelezett) állapotban vannak.Vegyen részt Ön is a Gyöngyösi Kistérség számos településén és Egerben egy időben zajló akcióban, és szabaduljon meg legálisan az elektronikai hulladékoktól.

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics