Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

EKF a TermészetTudás Főiskolája projektnyitó ünnepség

Szeptember 14-én került sor az Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Karán az EKF a TermészetTudás Főiskolája címet viselő, az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 4.2.3 Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja című pályázatán elnyert projekt projektnyitó ünnepségére.

A projektnyitón Dr. Liptai Kálmán, a Természettudományi Kar dékánja, s Dr. Hauser Zoltán, a főiskola rektora köszöntötték a résztvevőket, majd Pirománia címmel egy fantasztikus kémia-fizika órát láthattak a résztvevők Dr. Vida József és Dr. Murányi Zoltán tanáruraknak köszönhetően.

A projektet hivatalosan Dr. Bazsa György a MAB elnőke nyitotta meg, aki beszédében a tudós és a tudás felelősségét is hangsúlyozta.

A projekt összefoglalója után a vendégek megtekinthették a Változásban a földrajztanítás c. kiállítást, melyet Dr. Pajtókné dr. Tari Ilona és Dr. Habis László, Eger város polgármestere nyitottak meg.

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics