Tudományos Szieszta

Földrajz és Környezettudományi Intézet

Varázstorony

(Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központ)

Külső kapcsolatok

FutureRFID - Az RFID/NFC technológia továbbfejlesztési lehetőségei az "Internet of Things" koncepciói mentén - TÁMOP pályázat
Alkalmazható természettudományok oktatása a Tudásalapú Társadalomban - TÁMOP pályázat
EKF TTK Mesterképzés a Tudásalapú Társadalom szolgálatában - TÁMOP pályázat

Egerfood RET hírek

EGERFOOD RET HÍREK

 

2008. november 28-án, pénteken 10 h-tól Dr. Manuel Sergi, a University of Teramo kutatója szemináriumot tartott az olasz partnerintézményünk alkalmazott kutatásfejlesztési stratégiájáról, az ipari partnerekkel kialakított kapcsolataikról, és az így nyert tudományos eredményekről. Dr. Manuel Sergi az Egerfood RET és a University of Teramo között létesült kétoldalú projekt-együttműködés keretében egy hétig tartózkodott Egerben, a tudásközpont laboratóriumaiban.

  

2008. november 26-án látogatást tett az Egerfood Regionális Tudásközpontban Dr. Leonello Dori, a Budapestre akkreditált Olasz Nagykövetség tudományos attaséja. A dr. Kiss Attila menedzser-igazgatóval folytatott megbeszélése tárgya a 2008. december 12-i olasz-magyar workshop előkészítése volt, melynek célja az olasz és magyar K+F együttműködések fokozása, új projektek előkészítése, illetve az élelmiszeripari vállalatokkal kialakított kapcsolatok bővítése és mélyítése.

Languages

Belépés

nEtSZKÖZKÉSZLET

TTK logo

Regionális Tudásközpont

International Conference on Applied Informatics